LN-NAZ Operativ Rakkestad - ENRK

Sertifikater

Du er her: Aktiviteter » Brannvakt i FFK

Brannvakt i FFK

De som ønsker å være med på brannvaktordningen må melde sin interesse til styret.

Piloter for brannvakt:

For å kunne fly som pilot på brannvaktrunden MÅ du ha utsjekk på flyene og plassutsjekk for SKI flyplass.

I tillegg bør du være rimelig oppdatert på landinger på SKI og være oppdatert på flyene slik at du står fritt til valg av fly for runden.

Alle som skal delta på brannvakt som pilot BØR delta på en samlinig på SKI en ettermidag/kveld der vi går igjennom prosedyrer og ruten som skal flys, samt litt detaljer rundt skogbrann og flytjenesten.

Observatører for brannvakt:

De som skal være med på ruten som observatør MÅ kunne dokumentere at de har deltatt på kurset på 110 sentralen for bruk av TETRA radio.  Vi setter opp to kurs per år og ellers ved behov, i håp om at alle våre medlemmer etter hvert skal være kvalifiserte til å delta som observatører på brannvakten.  Dette er en fin anledning for de som ikke selv flyr lenger, til å komme seg en tur i luften en fin sommerdag. Så meld dere på som interesserte til å være observatør for brannvakten.

Brannvaktresursser:

Indeks for skogbrannfare hos værtjenesten yr.no