Du er her: Flyskolen » Om flyskolen

Om flyskolen

Follo Flyklubb har drevet flyskole i veldig mange år, en skole som nyter stor anerkjennelse i flykretser. Klubbens skoletillatelse har omfattet privatflygersertifikat (PPL-A) og mørkeutsjekk. Follo Flyklubb var lenge den eneste klubben i Norge som opererte tomotors fly. Utdannelsen til PPL har fulgt Norsk Luftsportforbunds program. Vi har benyttet oss av Luftfartskolen og Privatfly sine teorikurs til teoriundervisning.

Flyskolen er ikke operativ for tiden, men vi har avtale med en instruktør som kan håndtere utsjekk på flytyper og kan godkjenne vedlikehold av flysertifikat. Operativ instruktør for Follo flyklubb er Santiago Amengual.

Om du ønsker mer informasjon om Follo Flyklubbs flyskole, send oss en melding via vårt kontaktskjema her eller en e-post til skole@follo-flyklubb.no .